Cylaris - tabletky na chudnutie

Výsledky jednej klinickej štúdie, ktorej výskum trval 8 týždňov potvrdzujú, že účastníci užívajúci prípravok Cylaris, stratili v priemere 6,8 kg, zatiaľ čo skupina užívajúcich placebo stratila v priemere 2,3 kg. Tieto fakty potvrdzujú, že prípravok Cylaris je o 287% účinnejší v porovnaní s placebom. V tejto štúdii je tiež uvedené, že 10% subjektov stratilo až 15 kg hmotnosti počas 8 týždňov, čo v minulosti s žiadnym iným prípravkom na chudnutie nebolo možné.

Ak sa pýtate ako to, že majú prášky na chudnutie Cylaris taký účinok, tak je to z dôvodu obsahu zložky cisusu. Rastlina
Cissus bola už v minulosti skúmaná kvôli svojim vynikajúcim liečebným účinkom. Nikdy však nebola skúmaná v spojitosti so znižovaním hmotnosti v kombinácii s cvičením a diétnym programom. Teda do doby, kým výskumníci začali intenzívny výskum týkajúci sa práve tejto vzácnej rastliny.

Ďalšou veľkou výhodou prípravku Cylaris je to, že pomáha udržať zdravú hladinu cholesterolu v krvi. To je veľmi významná prednosť, pretože mnoho ľudí, ktorí majú nadváhu, majú aj vysokú hladinu cholesterolu. Všetko je spôsobené kvôli zlej výžive a tiež kvôli tomu, že majú príliš malú a nepravidelnú telesnú aktivitu.